A káros baktériumok és mikroorganizmusok elleni védekezés elősegítése

AntiBac kapszula 💊

gyógynövényeket és természetes epesavakat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Hatóanyagok és hatásuk a szervezet HÉTSZERES védelméért:

FOKHAGYMA

hozzájárul a bél mikrobiológiai egyensúlyának a fenntartásához, valamint a káros baktériumok és mikroorganizmusok elleni védekezéshez

FEKETE BODZA

támogatja az emberi szervezet védelmét biztosító immunrendszer

KESERŰ ANDROGRÁFISZ

segíti a szervezet természetes védekező képességét, különösen a felső légutak szintjén

KURKUMA + FEKETE BORS

segíti az immunrendszert, a tüdő és a légutak egészségét, valamint az allergiákkal szembeni védelmet, jelentős hatású antioxidáns

ORVOSI PEMETEFŰ

segíti a béltraktust, hozzájárul az egészséges emésztéshez, a máj és epe normál működéséhez.

Az AntiBac egy új étrendkiegészítő a piacon, amelyet a Nemzeti Kutatási Fejlesztési Hivatal is támogat találmányi bejelentéssel!

Az AntiBac több száz nemzetközi kutatásból származó szakcikk, tanulmány és kutatás alapján fejlesztettük, összetevőit úgy választottuk ki, hogy az aktuális kihívásoknak feleljen meg és segítse a szervezet védekezőképességét!

Ezen szinergikus összetétel az oka annak, hogy a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatja az AntiBac találmányi bejelentését!

A jelenleg aktuális fertőzések kiegészítő kezeléséhez optimalizáltuk a 30 kapszulás kiszerelést, melyből a tünetek súlyosságától függően napi 1-4 kapszula használata javasolt a kezdeti stádiumtól (első napokban)!

 

üres

fokhagyma

Fokhagyma (Allium Sativum)

Egy AntiBac kapszulában több gerezd fokhagyma hatóanyaga található!

 • A különböző kultúrákban a fokhagymát gyógyító- (emésztési panaszok, reuma, bőrbetegségek, sebek) és fűszernövényként is felhasználták.
 • A középkorban a fokhagymát a járványos betegségek megelőzésére használták.
 • A magyar népi gyógyászatban a fokhagymát a bélférgesség kezelésére is alkalmazták.
 • A fokhagymával kapcsolatos gyógyszerészeti kutatások eleinte a kórokozók elleniség szempontjából folytak. A 20. század elején ismerték fel, hogy fogyasztása szerepet játszhat a kardiovaszkulárisB9 betegségek megelőzésében és kezelésében.
 • A hatóanyagok kórokozók elleni hatásátB2 B17 számos kísérletben igazolták. A kéntartalmú vegyületek bizonyított antibakteriális hatása miatt elméletileg felhasználható a Helicobacter pylori fertőzések eradikációjában.B19 B13
 • Epidemiológiai (járványtani) vizsgálatok szerint a rendszeres fokhagymafogyasztók körében ritkábban fordulnak elő bizonyos emésztőrendszeri daganat típusok,B10 ami feltehetőleg részben a hatóanyagok antibakteriális hatásának tulajdonítható.
 • A fokhagyma számos légúti kórokozó (baktériumok, vírusok) szaporodását gátoljaB16 laboratóriumi körülmények között.
 • A légúti fertőzések elleni hatást modern, klinikai vizsgálatban igazolták.B16 Egy vizsgálat szerint a megelőzési céllal, tartósan szedett fokhagyma jelentősen csökkentette a légúti fertőzések kialakulásának kockázatát.
keserű andrográfisz

Keserű andrográfisz (Andrographis paniculata)

Az andrográfisz leveléből és gyökeréből Indiában és Kínában már az antibiotikum feltalálása előtt is készítettek orvosságot

 • Az andrográfisz kivonatának különféle kórokozók (E. coli, Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Pseudomonas aeruginosa, B. subtilis, Candida albicans) elleni, gyulladáscsökkentő, immunmoduláns és görcsoldó hatását kísérletesen igazolták.C2 C8
orvosi pemetefű

Orvosi pemetefű (Marrubium vulgare)

A pemetefű annyira közkedvelt gyógynövény, hogy még cukorkát is készítenek belőle!

 • A pemetefű immunmoduláns hatását Salmonella typhimuriumD3 kórokozóval megfertőzött állatokon mutatták ki. Több kórokozó ellen (Gram+ baktériumok, gombák, paraziták, mint Toxoplasma gondii, Trichomonas vaginalis és Plasmodium berghei, E. Coli) antimikrobiális hatást mutatottD3 D4 laboratóriumi körülmények között. Vírusellenes hatásúnak bizonyult herpeszvírus ellen.D2 D3
 • Az orvosi pemetefűvel nem végeztek modern klinikai vizsgálatokat, fő felhasználási céljait – köhögés csillapítása, emésztési panaszok enyhítése, étvágyjavítás – a hagyományos alkalmazás során nyert tapasztalat támasztja alá.D1

Honnan tudja az AntiBac, hogy melyik baktériumok ellen kell fellépnie? Béky László természetgyógyász és Dr. Várhalmi Antal Miklós fejlesztő beszélgetése - D1 TV Vitalitás

EPESAVAK

Az endotoxinok a Gram-negatív baktériumok alkotórészei.G16

 • A fajra jellemző lipopoliszacharid (LPS) részből, valamint a konzervatív lipid-A-ból állnak, amely a molekula toxikus része.
  • Az emlősök szervezetében sok millió Gram-negatív baktérium él, normális esetben ez nem okoz egészségkárosító problémát. Kóros esetben, nagyobb mennyiségben a vérbe kerülő endotoxin hatására kialakul az endotoxémia, amely traumát és sokkot okozhat. Ez akkor történhet meg, ha a baktérium elpusztul vagy szaporodni kezd, ezekben az esetekben ugyanis az endotoxinok elszabadulnak a baktériumból és a szervezetbe kerülnek. Az élő vagy elpusztult baktériumok által kibocsátott endotoxin (LPS) a vérben hozzákötődik a lipopoliszacharid kötő fehérjéhez (LPB). Az LPB-LPS komplex hozzákötődik a makrofágok CD14 receptoraihoz, amely folyamat a makrofág aktiválását eredményezi. Az aktivált makrofágok különféle molekulák, elsősorban citokinek (pl. IL-1, IL-6, TNF-α, IFN-g stb.) képződését indukálják, amelyek végül a keringési rendszerbe kerülve különböző mechanizmusokon keresztül az immunrendszert aktiválják. A szervezet védekező mechanizmusa a véráramba kerülő endotoxin mennyiségének növekedése miatt túlterheltté válik, az immunrendszer “túlreagálja” a veszélyt, amely szövetroncsolódáshoz, endotoxikus sokkhoz, végül halálhoz vezethet.
  • Az ilyen kóros esetek gyakori velejárója és fokozott kockázati tényezője a szepszis. Szepszisről beszélünk, ha a védekező mechanizmust legyőzve, egy gennyes gócból kórokozó baktériumok áradnak szét a test különböző pontjain és az endotoxinokkal együtt a vérkeringésbe kerülve a szepszis tüneteinek kialakulásához vezetnek.
  • Kiderült, hogy mindazok a hatások, melyek a bélnyálkahártyát károsítják, csökkentik vagy teljesen lehetetlenné teszik egy peptid, a kolecisztokinin termelődését, melynek hiányában az epehólyag nem tudja az epét a bélbe üríteni, és ennek részleges hiányában a szétesett baktériumokból felszabaduló endotoxinok fel tudnak “szívódni”, és a keringésbe kerülve endotoxémiát, súlyosabb esetben sokkot váltanak ki. Természetes körülmények között – bizonyos kóros esetekben – az endotoxin mindig a bélből szívódik fel a keringésbe, és indít el kóros folyamatokat. Természetes körülmények között azonban az epesavak védik a szervezetet a bélben mindig jelen lévő endotoxinok ellen, mert azokat atoxikus részekre hasítják.
   Kiderült az is, hogy ez a védelem minden lipoid szerkezetű ágens (például burokkal bíró ún. nagy vírusok) ellen is védelmet jelent. Ezt az epesavak detergens hatásán alapuló védelmi rendszer a fiziko-kémiai védelem.

Az AntiBac MINDEN magyar gyógyszertárban és a gyógynövény szaküzletekben is kapható vagy megrendelhető!

Magyarországon AntiBac termék vásárlása esetén a szállítás és az utánvét díját mi fizetjük, ezzel akár 1 440 Ft-ot is megtakaríthat!

Magyarországon AntiBac termék vásárlása esetén a szállítás és az utánvét díját mi fizetjük, ezzel akár 1 440 Ft-ot is megtakaríthat!

 • Akció!
 • Akció!
 • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
 • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula

Az AntiBac készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

A nemzetközi szállítási díjak és határidők megtekintéséhez tegyen a kosárba terméket, majd adja meg a címét!

További egészségügyi javaslatok a gyógynövények és epesavak hatásterületeiből:

Káros baktériumok ellen

Baktériumok elleni védekezés

Epesavak és gyógynövények meghatározó szerepe a baktériumok elleni védekezésben

bakterialis_gombas_fertozes_csokkentes

Bakteriális, gombás fertőzések

Epesavak és gyógynövények jótékony hatásai a különböző fertőzésekre

korhazi_fertozes

Bakteriális kórházi fertőzések

Felmérések szerint évente több millió ember fertőződik meg a kórházakban

Immunrendszer és a természetes védekezés támogatása, különösen a felső légutak szintjén

Immunrendszer támogatása

Az immunrendszer az esetleges fertőzések ellen részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese

Cancer cells

Béltraktus segítése

Epesavak és gyógynövények meghatározó szerepe az emésztésben

Bakteriális felülfertőzések hatásának enyhítése

Bakteriális felülfertőzések enyhítése

A különféle légúti vírusok rontják a légutak védekezőképességét

Antioxidáns hatás

Antioxidáns hatás

Számos krónikus betegség esetén a természetes az antioxidáns védekezés csökkenését mutatták ki

üres

G16 – Az endotoxin élettani hatásai

Az endotoxin élettani hatásai Download – PDF Az endotoxin fiziológiai szerepe emberi szervezet esetében sokrétű és dózisfüggő. Ma már tudjuk, hogy az endotoxinok csak akkor fejtik ki hatásukat, ha elszabadulnak a Gram-negatív baktérium felszínéről. Ez akkor történhet meg, ha a

Tovább olvasom »

hu_HUMagyar
Scroll to Top