Az AntiBac termék felhasználásának egészségügyi javaslatai

Fungi

Jótékony hatás a különböző fertőzések (bakteriális, gombás stb fertőzések) tüneteinek és mellékhatásainak enyhítésére

"A fertőzés idegen faj káros megtelepedését jelenti a gazdaszervezetben. A fertőző élőlény (infektív ágens, ideértve a vírusokat is) a normálistól eltérő funkciót is okozhat, esetleg elpusztíthatja a gazdaszervezetet ez esetben kórokozónak (patogénnek) is nevezzük. Patogén organizmus lehet baktérium, gomba, állati egysejtű (Protozoa), többsejtű állati parazita vagy vírus. Az orvostudomány azon ága, mely az ilyen jellegű fertőzésekkel foglalkozik, az infektológia és az epidemiológia."

Tovább olvasom

Bakteriális kórházi fertőzések hatásainak csökkentésében közreműködés, különös tekintettel a többségi Gram-negatív baktériumokra

"A nozokomiális, vagyis kórházi eredetű fertőzések rendkívül komoly egészségügyi problémát okoznak világszerte: a felmérések szerint évente több millió ember fertőződik meg a kórházakban vagy más egészségügyi intézményben, ráadásul a fertőzések nagy része igen súlyos (esetenként halálos kimenetelű), a gyógyításuk pedig gyakran nehéz és hosszadalmas, például az MRSA nevű, gyógyszerrezisztens baktérium is sokszor kórházi körülmények között kerül be a beteg szervezetébe."

Tovább olvasom

Kórokozók

A káros baktériumok és mikroorganizmusok elleni védekezés elősegítése

"A mikrobiom az emberi testben élő kommenzalista, szimbionta és patogén mikroorganizmusok alkotta ökológiai rendszer. Az emberi szervezetet a humán sejtekből összeállt szövetek és szervek alkotják olyan szerveződést követve, amelynek során közös ökoszisztémát alkotnak a szervezetünkben élő mikrobákkal, azaz a mikrobiommal. Az ide tartozó baktériumok, vírusok, gombák részt vesznek az emberi szervezet integritást biztosító határok védelmében, nélkülözhetetlen anyagokat állítanak elő és megakadályozzák idegen (és betegséget okozó) mikroorganizmusok tartós megtelepedését."

Tovább olvasom

Felső légutak

Immunrendszer és a természetes védekezés támogatása, különösen a felső légutak szintjén

"Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség. Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és nem saját, vagyis idegen anyagokat. Valamint, ha idegen anyaggal találkozik, akkor azt eltávolítsa, megsemmisítse. A leggyakoribb kórokozók a baktériumok, vírusok, gombák, de előfordulnak eukarióta egysejtűek, sőt, többsejtű kórokozók is, mint például férgek."

Tovább olvasom

Megfázás, influenza, tüdőgyulladás

Bakteriális felülfertőzések hatásának enyhítése vírusfertőzések által legyengített szervezet és leterhelt immunrendszer esetén

"A tüdőgyulladás az egyik vagy mindkét tüdőfél gyulladásos fertőződése. A különféle légúti vírusok - beleértve a nátha és influnezavírusokat is - károsítják a hörgők nyálkahártyáját, rontják a légutak védekezőképességét, így a különféle baktériumok sokkal könnyebben megbetegíthetik a tüdőt. Az influenzavírus kaput nyit a bakteriális fertőzések kialakulásának, legyengíti a szervezetet, így a baktérium könnyebben megtelepszik a tüdőben."

Tovább olvasom

emésztési problémák

Máj, epe és egészséges emésztés támogatása, a bél mikrobiológiai egyensúlyának segítése

'Vannak, akik „újonnan felfedezett szerv”-ként tekintenek a mikrobiomra, mivel létezését az 1990-es évek végéig nem ismerték fel általánosan, és jelenleg úgy gondolják, döntő hatással van az emberi egészségre. Úgy gondolják, kapcsolatba hozhatók autoimmun betegségekkel, mint a cukorbetegség, reumás ízületi gyulladás, izomsorvadás, sclerosis multiplex, fibromyalgia és talán a rák néhány fajtája.'

Tovább olvasom

Oxidatív stressz

Jelentős antioxidáns hatás, krónikus betegség kialakulásának ellensúlyozásában a szabad gyök-antioxidáns egyensúly fenntartásával

"Számos krónikus betegség kialakulásában jelentős szerepe van a szabad gyök–antioxidáns egyensúly eltolódásának, így pl.: daganatos betegségekben, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozásokban, zsírmájban, epekőbetegségben, gyulladásos bélbetegségekben, vastagbél-rákban. Ezekben betegségekben a természetes antioxidáns védekezés csökkenését mutatták ki. A kutatók felvetették, hogy a természetes antioxidáns anyagok pótlásával esetleg az oxidatív károsodás csökkenthető, és ezzel a betegségek progressziója késleltethető."

Tovább olvasom

Az AntiBac MINDEN magyar gyógyszertárban és a gyógynövény szaküzletekben is kapható vagy megrendelhető!

Magyarországon AntiBac termék vásárlása esetén a szállítás és az utánvét díját mi fizetjük, ezzel akár 1 440 Ft-ot is megtakaríthat!

Magyarországon AntiBac termék vásárlása esetén a szállítás és az utánvét díját mi fizetjük, ezzel akár 1 440 Ft-ot is megtakaríthat!

  • Akció!
  • Akció!
  • Bodorrózsa levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula
  • Orvosi zsálya levél teljes értékű gyógynövény-kivonatot tartalmazó kapszula

Az AntiBac készítményt mindenki saját felelősségére használja és ajánlott, hogy az orvosával is egyeztessen!

A nemzetközi szállítási díjak és határidők megtekintéséhez tegyen a kosárba terméket, majd adja meg a címét!

hu_HUMagyar
Scroll to Top